REFRESCO N.V.

 

De productielocatie Ninove in België startte in 1923 met het produceren van limonade op basis van vruchtensiroop. Aanvankelijk gebeurde dit in glazen flessen, maar vanaf 1980 startte Sunco N.V. als eerste op de Belgische markt met PET-flessenproductie. Een aantal jaren later startten de eerste leveringen naar het buitenland.

 

Vanaf 1998 vormde Sunco N.V. samen met Winters (NL), St. Alban (Fr) en Aguas Sierra del Aguila (E) de Sun Beverage Company. In 2007 is de Sun Beverage Company overgenomen door Refresco en sinds die tijd maakte het deel uit van de business unit Refresco Benelux. 1 januari 2012 zijn alle bestaande entiteiten gefuseerd en zijn de Nederlandse entiteiten opgegaan in Refresco Benelux B.V. en de Belgische opgegaan in Refresco N.V.

 

Refresco N.V. in Ninove beschikt over drie volautomatische productielijnen voor frisdranken en mineraalwaters. Naast het produceren voor internationale A-merkfabrikanten worden er vooral huismerkfrisdranken en -mineraalwaters voor tal van supermarktketens gebotteld.

 

Refresco N.V. maakt frisdranken van hoogstaande kwaliteit, gebaseerd op streng geselecteerde ingrediënten en afgestemd op de smaak- en kwaliteitswensen van de hedendaagse consument. Naast kwaliteit wordt er bij Refresco veel belang gehecht aan milieu, veiligheid en gezondheid. Dit is bekrachtigd in het behalen van het IFS-certificaat.

 

Refresco N.V.
Nederwijk-Oost 262 (Ring)
B-9400 Ninove
België
T: +32 543 195 95
F: +32 543 238 39
E: info@refresco.be