Supply Chain

Onze uitgekiende supply chain-oplossingen zorgen ervoor dat wij onze klanten een kwalitatief hoogwaardig product tegen de beste prijs en met de hoogst mogelijke service leveren. Wij richten onze logistieke processen zo in dat we tegemoet kunnen komen aan alle wensen van de klant. Onze supply chain-oplossingen kenmerken zich door:

  • Hoge mate van service en flexibiliteit: Wij leveren te allen tijde maatwerk. Of het nu gaat om specifieke eisen ten aanzien van product, verpakking, voorraadbeheer of transport: de wensen van de klant staan centraal.
  • Intensieve samenwerking: Wij streven er voortdurend naar om, in nauwe samenwerking met onze klanten en leveranciers, onze supply chain te innoveren en verder te verbeteren.
  • Intelligente informatiesystemen: Refresco Benelux beschikt over geavanceerde informatiesystemen die de totale supply chain, van grondstof tot eindproduct, inzichtelijk maken. Onze klanten zijn er dan ook van verzekerd dat ze de juiste hoeveelheid producten op tijd op de juiste locatie geleverd krijgen.