Refresco Benelux is een van de zeven business units van de Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën. Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux.

Refresco Benelux is een van de zeven business units van Refresco Group, Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. We zijn een dynamische, informele en teamgerichte organisatie en maken gebruik van ‘state-of-the art’ productietechnologieën. Er werken, verspreid over 5 productielocaties, 850 mensen bij Refresco Benelux.

Groei door ontwikkeling

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken dat is geproduceerd door Refresco. Daar zijn we trots op! Onze kwaliteitsproducten worden gemaakt door goed opgeleide en getrainde collega’s. Want jezelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren, onder ander door het volgen van opleidingen en trainingen op allerlei gebieden, maakt een essentieel deel uit van het persoonlijke ontwikkelprogramma van iedere werknemer bij Refresco. Onze ‘Development Academy’ ontwikkelt programma’s op diverse niveaus die zowel in huis als op externe locaties worden verzorgd:

  • Het leiderschap programma

Dit programma voor managers dat wij in samenwerking met een business school hebben ontwikkeld, bestaat uit drie onderdelen: teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. De modules behandelen leiderschapsvaardigheden en geven je inzicht in de organisatiecultuur en kernwaarden van Refresco. Welk type leider past bij Refresco en welke competenties heb je nodig om te handelen in lijn met onze visie, strategie en kernwaarden? Je ontwikkelt vaardigheden en eigenschappen die je in staat stellen om te presteren op het volgende niveau van onze organisatie.

  • Het operationele programma

Bij Refresco werken we met de nieuwste productietechnologieën. Dit vraagt om kennis en bedrijfsspecifieke competenties van onze operators en monteurs. Wil jij ook de beste worden in jouw vak? We hebben voor alle operators en monteurs verschillende opleidingen en trainingen die specifiek afgestemd zijn op jouw huidige en eventueel al toekomstige functie.

Kernwaarden

De kernwaarden van Refresco vormen de grondbeginselen van onze organisatie. Ze geven aan hoe wij ons willen profileren en onderscheiden. We verwachten dat iedere werknemer van Refresco zich hiervan bewust is en vanuit zijn of haar functie handelt binnen de context van die kernwaarden.

Deze kernwaarden zijn:

  • Marktgedreven: De klant staat altijd centraal bij alles wat we doen
  • Ondernemend: Initiatief tonen, kansen grijpen en ervoor gaan
  • Verantwoordelijk: Vanuit betrokkenheid denken in oplossingen
  • Innovatief: Continu op zoek naar verbeteringen op allerlei gebied
  • Excellent: Streven naar uitmuntendheid

Great Place to Work

MaarheezeHet woord zegt het al: Refresco wil voor al haar medewerkers een goede werkgever zijn. Een organisatie waar medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen, betrokken zijn bij de organisatie en met plezier naar hun werk komen. Wij communiceren open en transparant en hebben respect voor ieders mening. Om deze waardes in stand te houden en te verbeteren werken we samen met Great Place to Work, een wereldwijde organisatie die onderzoek doet naar goed werkgeverschap bij meer dan 6000 bedrijven in 50 landen.

Veiligheid en gezondheid

Bij Refresco stimuleren we onze medewerkers om gemotiveerd en gezond te werken en scheppen we de juiste omstandigheden en voorwaarden om de veiligheid van al onze medewerkers te allen tijde zoveel mogelijk te waarborgen. De diverse programma’s, waaronder gratis periodieke medische onderzoeken en workshops over ‘veiligheid op je werk’ en ‘slapen en ontspanning’ hebben één gemeenschappelijk doel: iedereen bij Refresco veilig en verantwoord aan het werk.

Nieuwste Vacatures

MonteurBij Refresco Benelux zijn we altijd op zoek naar talent! Refresco Benelux is groeiend en dat betekent dat we op verschillende afdelingen nieuwe, gemotiveerde collega’s kunnen gebruiken. Lijkt het jou leuk werkzaam te zijn in een organisatie waar samenwerking voorop staat? Voel jij je aangesproken door een dynamische productieomgeving? Klik dan snel op de onderstaande vacatures en misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons team!

Onze Vacatures

Refresco Benelux wil de nummer één producent van vruchtensappen en frisdranken in Europa zijn. Wil jij samen met ons deze ambitie vormgeven en realiseren? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde collega's.

Bekijk al onze vacatures (13)